Lovasfarm Gödöllőn


Gyönyörű környezetben, a mintegy öt hektáron elterülő Hilltop Lovas Farm célja, hogy lehetőséget teremtsen mindazoknak, akik a lovak, a lovaglás, a lovassportok szerelmesei, és az aktív pihenést választják.
Fő profilunk a gyermek és ifjúsági lovagoltatás, de szeretettel várjuk a felnőtteket, sőt a nyugdíjas korosztályt is. Oktatóink, edzőink képzett szakemberek, akik megbízható, képzett lovakkal várják, a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat egyaránt.

A tereplovaglás szerelmeseinek változatos terepeket, egy illetve többnapos túrákat kínálunk.

KÉNYELEM ÖNNEK...


Lovardánk 80 x 80 méteres homokos pályával, illetve 500 méteres vágta pályával, military pályával és egy 1 000 nm-es fedeles lovardával rendelkezik.
Az istálló feletti pihenőben teakonyha, társalgó, vendégszoba, valamint kényelmes, fűtött férfi és női öltöző, illetve zuhanyzó, mosdó áll a kedves vendégek rendelkezésére.
A farmon 120 négyzetméter alapterületű összkomfortos, téliesített faház található (három hálószoba, nappali, konyha, mosdó, fürdőszoba) 100 négyzetméteres fedett terasszal, mely különböző rendezvényeinknek ad helyszínt.

...ÉS SPORTTÁRSUNKNAK, A LÓNAK

Lovaink kényelmét 30 tágas boksz, 2 hektáron füves, villanypásztorral bekerített területek és fedett beállós, önitatóval ellátott karámok szolgálják.
EGYÉB LEHETŐSÉGEK

Gyermek és felnőtt lovasoktatás, bértartás, lovastáborok,céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi- és sportnapok, születésnapi rendezvények, legénybúcsú, leánybúcsú, osztálykirándulások, lovastúrák, bértartás, apartman, esküvői fotóhelyszín.


<< Oldal tetejére